Sunday, August 23, 2009

korang2...

Views
esok test smm3001 la wei, baru dapat tau beberapa minit yang lalu, sepatutnya test minggu lps lagi kan, tp dah doktor tak bape nak sihat, masuk wad, sakit apa tu, aku tak sure lak sbb aku tak cntct doktor tu sendiri, and now, one of my friends cntact him, and now...i would like to announce it here...

esok EXAM!!!


mati la aku kali ni, apa lagi, cepat2 la gali kubur kat bawah nuh, tanam aku cepat2, tak sanggup lak aku nak menghadapi hari esok...cannne ni...

aku tau, aku tau...tutup lapatopa kau ni sekarang, pastu amek nota smm, study...mlm nnti nak kena study benda lain lak...

notakaki : ye ke mlm karang kau study lain ni cik ain?mcm tak bape nak caye je...hahaha

No comments: