Friday, August 7, 2009

kenapa suke jalan2 ni?

Views
lain kali duk bilik je, cuba la jadi someone y suke duk bilik ni je...boleh tak?

eh...kasarnya...takdelah mcm tu, ayatnya halus menusuk kalbu je...mcm ni...

"kalau nak tgk dia ari isnin ni, make sure sabtu ahad tak pegi memana...duk bilik, study je...ingatkan bila minggu depan ada test, ari jumaat mcm ari ni, duk bilik je, ni tak, ntah ke mana dah merayap pegi berjalan2...mcm takde pape je..."

hmmmmm....

No comments: