Sunday, August 16, 2009

hari tu

Views
kalu bleh letak gambar kat sini lagi best, nak tunjuk my first experience, hehehe...
niza : nape lah jakun sgt kau nih?
aku : ntah, manalah aku tau, sblm ni mana ada peluang, ari ni je y ada

sbnrnya amende lah y aku excited kan?hihihihi...ada dua benda...

ari tu, sanggup bgn pagi2 semata2 nak tgk kawad konvo, nnti bleh tgk sultan selangor, tak pernah jumpa tau, tu y excited sgt2...sblm ni, aku pernah join event kat kolej aku, jemput sultan selangor, tukang rasmi, tp masa tu aku bz duk jaga jemputan, tak sempat nak tgk apa jadi...hari kejadian konvo ari tu jelah dapat tgk...sebelum sultan selangor smpai, aku terperasan ada pak lah, wah...pak lah?yea3...aku mmg teringin sgt nak tgk pak lah live, walaupun tak de lah dekat mana, tp boleh la, aku bleh nmpak pak lah, aku berdiri depan pak lah, antara aku ngan pak lah time tu hanyalah dak2 palapes y ngah kawad, hah...kalu pak lah tak tgk aku, huhu...tak tau lah...

aku : weih3...kau tgk, pak lah pandang kat aku ke?mesti dia tgk aku kan?hihihi
niza : perasanlah kau, ntah2 pak lah tu tak nampak pun kau, dia lupa nak pakai spek, mcm kau, tak nmpak pun kau, tak sedar pun kewujudan kau kat sini
aku : ala niza ni, jgnlah ckp mcm tu, cuba lah bg ayat manis sket, aku ngah excited giler2 nih, jgn patahkan keexcitedan aku


pastu, sultan selangor smpai, tabik pape y patut, pastu dia check barisan kawad, hah...y ni lagi dekat, a few feets in front of aku je, bangga2...walaupun aku tau aku bukanlah sape2 utk dipandang oleh 2 org kenamaan y aku sgt2 nak jumpa ni, tp takpelah...y penting aku dah pernah jumpa mereka kan...nnti kalau ada peluang lagi, aku bleh berdiri sebelah ngan dia...wahhh...berangan2...

aku balik hari tu ngan
senyuman : rapat ke telinga
perasaan : bangga sangat2
harapan : dapat jumpa ngan pak lah lagi
hihihihi

niza : kau ni, tak hbs2 perangai, mcm budak kecik
aku : eh, aku ni mmg budak kecik pun, waaa...seronoknya...bangga2...
niza : dr tadi lagi asyik ckp lagu tu, seronok2, bangga2...tak hbs2

No comments: