Monday, August 24, 2009

ponteng ke tak?

Views

ha...ni mcm mana ni...leh tak kalau saya nak ponteng kelas..?
(nak buat jahat, pastu cite kat org lak)

apa pendapat awak kalau saya nak ponteng kelas pagi ni?
kalau rasa tak sihat, takyahla gi kelas, duk bilik, rehat...kalau tak, pegilah kelas...

ek?hbs tu, saya rasa sihat je ni...mknenya saya kena gi kelas la ni ek?ok..saya gi kelas...tak jadi ponteng...
bagus2...ni yang saya sayang awak lebih ni...

hahaha...dialog rekaan...

sbnrnya nak ckp, aku mls giler nak gi kelas pg ni, sbb nak study subjek y nak test ptg ni, tp ntah nape, dalam plan nak ponteng tu, tersiap jugak aku iron baju, dan terjalan jugak kaki menghala ke stesen bus, ternaik bus, dan terberenti lak kat dpn kelas...mcm dah byk sgt ter...sekali lagi termasuk dlm kelas dan terbelajarlah pulak...smpai kelas hbs, tak sempat nak ponteng...haishhh...

notakaki : kena tulis besau2 ni...JANGAN PONTENG!!!tak elok utk kesihatan...hikhikhikhik

2 comments:

adyna said...

btl tue tak baik ponteng hehehe

therosputih said...

kak adyna
hehehe...berkat kurang ponteng kot, inilah jadinya hari ini...hahaha