Saturday, July 24, 2010

aku tak mamai okeh

Views
wow...hupdate entry kul 2.58am? *mode : tak bape nak pecaye*

aku masih waras, dan tidak mengalami simptom2 mamai walaupun baru bangun tido 5 minit yang lalu da basuh muka da ke cik kak??

ntah apa y ada dlm kepala aku ni pun taktau, usha2 blog jap, semalam, aku tak sempat nak hupdate sorik2 due to masalah kesihatan yang sangat teruk sangat teruk okeh sbb tu kot ari ni terjaga terus bukak pc online...pastu blurr2 dah taktau nak gi mane...

notakaki : huarghhh (menguap ala2 badak sumbu....)hmmm...sambung tido ah



2 comments:

jane said...

seyes
tak paham

>__<

hhahhahahah

tdo jom

therosputih said...

jane : mmg takkan faham kot