Monday, July 5, 2010

bukan tak boleh tidur

Views
mata ni dah sarat dah sebenarnya, tp otak duk ligat, pusing sana pusing sini, kalah najib fikir hal negara kot, takde sape leh tandingi aku...huhu...aku sendiri pun taktau adakah ayat itu tadi sekadar contoh hiperbola semata-mata atau metafora semata-mata...ternyata, aku benar2 kebingungan kali ini...

otak aku malam ni sangatla berbisa...teringat waktu mcm ni di kala aku masih bergelar penuntut ipt...hmmm...toksah cakap byk la, aku cukup dikenali di kalangan kengkawan, kaki tido awal, mau taknya...aku mana bleh blah nak stay up study nih, kalau stay up main game, hah...aku layan...

so...apa aku nak buat sambil2 tunggu mata jatuh ek...ada banyak benda, ada banyak agenda, tp disebabkan aku mengalami perasaan "ahmalasnyaku" maka, aku nak gi ziarah blog2 mereka y hebat lah..de jugak pekdahnya kan...

notakaki : nak tunggu org msg aku, takut dorg pun da tido...tak baik aku ganggu dorg...

No comments: