Friday, July 9, 2010

the recruit

Views
baru hbs nonton cite the recruit kat axn, i thought it is in series version, upenya sekali tgk da...mmg syiok, mmg bagus utk memmaksa jantung anda bekerja 3kali ganda dari biasa...

cite dia soo interesting, mmg mestitengoksampaihabis ah...cite dia pasal ejen2 cia ni, masing2 ada rahsia tersendiri, nak percaya ngan tak percaya sama banyak, susah gila nak buat pertimbangan...awal2 cite, aku rase asik kena tipu aje, geram ngan jalan cite, but, i keep continue watching smpai habis...tak sangka, berbaloi-baloi...

last sekali, orang yang dia percaya sebenarnya itulah dalang sebenar...pergh...sekali lagi kena tipu...haduihhh...asek kena tipu aje cite nih...buatkan aku makin susah nak percaya kat org je...

papehal, double thumbs up utk cite ni, sangat best...dan y paling memikat ati aku...hehehehe

colin farrell!!!! waaaa....he is so handsome (awesome yeeeaaa hihihihi) i was so excited to watch this film...ngeh3...(gelak nakal daa)

huh...mlm ni i reject sume laki kat luar sana sebab mlm ni aku jatuh hati ngan colin farrell...hihihi

notakaki : don't ever trust your friend, your five sense, but always trust your heart because only you know what does your heart say...

waa...marvelous...and my heart say that, i am happy tonight...

No comments: