Monday, July 19, 2010

mimpi lagi

Views
sejak dua tiga menjak ni, aku asik mimpi dia je, biasalah tu, sbb sangat selalu fikir psl dia, takdelah aku heran mana pun, saje nak tulis kat sini, supaya satu ari nnti, bila aku belek blog aku nih, aku imbas balik...ecewaahhh...tu kalu jodoh aku ngan dia, best la bila bace balik, sekalik, bukan dia jodoh aku, mau menanges tak berlagu aku...takpelah...aku serah pada allah je lah, biarlah dia tentukan mana satu y terbaik buat aku, aku sekadar merancang sahaja...mana mimpi kau nih??

okeh3...ni la mimpi aku semalam...permulaan aku tak bape hengat dah tapi, masuk terus kat tgh2 jalan cite ek...bukan aku potong ke tak lepas sirim ke apa...mmg aku tak hengat...

y aku hengat, aku bawak kete, aku gi amek dia bawak lari, hahaha...jahat jugak aku nih, culik anak teruna org, pastu kami gi jalan2, dating ke? paling best, kete aku bawak time tu, kete beetle tuh, tp versi takde bumbung punya...rumantik2...aku bawak gi taman bunga, tgk bunga ala2 kat itali tuh...perghhh...terbang lalalala aku mase mimpi tu, kami tak turun pun, duduk je dlm kete, tak borak, aku freehair...iskhh3...rambut terbang2 kena tiup angin...hahahaha...takleh blah ah...

pastu, tau2 je aku da sedar...takde ending, takde starting...

notakaki : hebat tak mimpi aku...wakakaka
bila la lagi nak mimpi mcm ni

No comments: