Saturday, July 10, 2010

panggilan @#$%^

Views


tetibe aku hangin mlm ni, sori kalian...

kejap td, enset aku berbunyik, no tak dikenali, aku angkat, suara lelaki di hujung sana, salah nombor...ok fine...aku tak kisahla, bukannya aku nak marah sangat kalau salah no, aku pun ada gak salah no ni salah anta msg pun byk kali lumrah lah kan, okeh...itu bukan punca masalah

tak sampai 5 minit pastu, i got 2nd caller from another unknown number...ok...aku angkat mcm biasa...dgr suara, lelaki di hujung talian...kalau y tadi kami sama2 letak phone, y ni, y juga salah no, tp siap ajak aku borak lagi...

apa?
nak borak?
kau ingat aku sape y kau sesuka ati nak ajak aku borak?
kalau aku kenal kau, it's okay, aku SUKE nak borak ngan kau
pastu leh lak tanya aku sesuka ati mak bapak dia mcm aku ni kuli dia aje
hey!! sila bersopan santun sket

huh...tak pasal2 kena nasihat ngan aku tadi...huh..tp aku geram gak...bukan sekali dua dah kena mcm ni, tp dah byk kali dah...tolonglah lelaki sekalian...guna la cara lain...bukan mcm ni...menyusahkan orang...

tgk2..kan aku dah hangin...

kepada lelaki di luar sana, ini amaran aku
kalau nak mengorat perempuan sekalipun, bukan mcm ni caranya, sila guna skil y lebih profesional ala2 nabil raja lawak pun takpe

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bukan gua ... awak tak pernah bagi pun no telefon

'ainrahimin said...

bagus la kalau bukan lu...mcm mana nak bg, tak pernah mtk...hehehe