Wednesday, July 14, 2010

another bookmarks

Views
aku tengah gila buat bookmark kot skrg ni, suke tgk sebab dorg kecik dan comel2...

design ni aku bg nama corak bunga kembang dwiwarna, sbb bunga dia mmg kembang, saje nak kasik nmpak lain, aku guna dua warna...kalau guna kaler pink mesti lagi comei kan...

y ni plak aku bagi nama corak bunga timbul sbb bunga dia y kat atas tuh 3D, pening pale aku nak buat walaupun pattern y aku dapat kat sini senang je, aku y kasik fenin sendiri...dua2 patern di atas amek kat lmn web y sama...tp mcm biasala, alteration dibuat...

1 comment:

penyokong_bn_pputeh said...

ziarahlar...kalau suka klik like... http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Mustapa-Mohamed/227789400038