Monday, July 26, 2010

lamanya

Views
ya allah, serius...aku tersangat bizi kah smpai tidak punya kesempatan utk menghupdate blog ini...wakaka...ke aku saje buat2 bizi nih??

takdelah...aku mmg bizi, kalau tak bizi pun, aku sebok kejar waktu bizi ngan sebok tu sama maksud la kan...hah...jgn nak tipu!!

banyak benda y perlu aku setelkan dalam masa terdekat nih...dgn tempahan crochet nya, dgn persekitarannya...y tempahan tu, sume dlm jadual, boleh handle lagik, y persekitaran ni hah, mmg aku takde kuasa nak handle, leh flow je, not controlling...nak buek camno...ginilah namanya kehidupan kan kan kan...

takpe2...aku masih ada kudrat lagik nih...ceh...mcm nak berperang je...berperang ngan diri sendiri atau lebih dikenali dgn nama DISIPLIN

2 comments:

enhear said...

banyak dpt job ke?

therosputih said...

biasa2 saje...cume nk kena handle benda lain sekali...susah nk bahagi masa...(sbb aku mmg tak pandai bahagi, darab pandaila..)