Sunday, July 4, 2010

'My Cute Cloth Diapers Contest'

Views

aku secara eksidentali telah menjengah ke laman blog ni a few days ago, tak sangka terminat lak nak join 'My Cute Cloth Diapers Contest' y dianjurkan oleh tuan laman...nak tau lebih lanjut, sila lah ke blog y dimaksudkan yer, jangan segan silu (promote nih okeh)

maka terjoinlah aku

walaupun aku takde anak sendiri, tapi aku ada anak buah...maka, dgn keizinan secara paksa rela oleh ku terhadap my sister, maka...aku dgn bangganya menguasai CD mereka...wakakaka...bangga aku bangga...


format contest

1. jadi follower http://niknadim.blogspot.com sertahttp://niknadimshopblog.blogspot.com dan letak link kat blog anda (check!!)

2. letak banner contest ni kat sidebar blog anda + link ke contest ini (check!!)

3. satu entry berkenaan 'My Cute Cloth Diapers Contest' (check!!)


4. 1 gambar yang menunjukkanbagaimana anda simpan cloth diapers anak anda (check!!)


5. comment dgn menyertakan link ke entry contest kat blog anda (check!!)

okeh...siap!!

notakaki : sila dan sila fokus hanya pada dan hanya pada CD itu sahaja dan sahaja okeh...hihihi (kantoi sepah la plak)

2 comments:

NikNadim said...

salam ziarah...sgt sempoi hokei! senang n mudah utk amek kan.good luck k...

'ainrahimin said...

salam kak nadim...hihihi...sempoi sesangat...harap2 menang okeh...wakakaka