Thursday, February 10, 2011

back to school

Views
ngah tunggu ketibaan flight untuk ke bintulu...keadaan kat luar masih gelap agi...aih...pagi2 lagi bangun, dan bersusah payah hangkut beg yang borat2 turun, masuk dalam bus...semalam, masa taklimat, dah diwarning awal2,

cikgu2 perempuan, kena kuat2kan diri sket angkat beg masing2, saya tahu beg kamu2 semua lagi tinggi dari kamu

hahaha...so, aku dengan bangganya menguatkan diri sendiri, kalah errr...kalah sape ek...errr...takpelah, abaikan je lah...

adeh...ari ni nak kena ngadap pentadbiran sekolah...apa cite? huh...bawak2 bersabar ye...kasi can aku rehat2, tenang2 kekgi, boleh hupdate...hope dapat bertenet ngan jayanya...lama dah tak jenguk 100penulis

so, nak le bg ucapan untuk diri sendiri...

ain, selamat kembali ke dunia pendidikan, kali ni, dunia pendidikan yang betul2 pendidikan...keje leklok, hati mau ikhlas...ingat duit yang dapat dari keje ni la yang bakal aku guna, so...biarlah berkat dan berkat....

notakaki : korang takde ke ucapan untuk aku?

8 comments:

white rose said...

ain,
kena angkat beg btul2...
ikut cara angkatnya, kalau tidak mau sakit tulang belakang...

ain,
jangan nangis2...
bersedia menghadapi cabaran sebagai junior...

yeeaahhh...HIDUP AIN...

Lady Ya-alif-nuN said...

selamatbertugas dengan jayanya..

Yasminhamid said...

selamat menjalankan tugas.. selamat mendidik anak bangsa..

Cik NurulZaty said...

akak
selamat bekerja kat sana

jga diri

jgn sakit2 tau~

:)

therosputih said...

white rose
memang...kena jaga tulang empat kerat yang ada ni kan...

hehehe...nangis jugak...tp pas nangis, rasa kuat sket...

therosputih said...

yan
thanks ye...

therosputih said...

yasminhamid
time kasih kak...nak jadi tabah dan kuat mcm akak...

therosputih said...

zaty
hehe...hari pertama dah sakit2...mcm mana...takpe2...kena kuatkan mental dan fizikal...