Monday, February 7, 2011

kenangan lucu di hotel

Views
tadi pagi, daftar, terus check in beg dalam bilik, pastu nak get ready gi taklimat bagai lagi...aku dapat bilik kat level 15, kawan aku 19...

nak dijadikan cite, aku ngan kawan aku ni mana pernah datang hotel ni kan, so, masuk2 je, nak cari bilik, tgk kiri kanan...aih...sama je, jumpa bilik...okeh, masuk...letak barang...jom kuar...

aku ngan lajunye belok kanan, pastu kawan aku ni ikut je...sekali, jalan punya jalan...alamak...mana jalan keluar? mana lif? kenapa tangga? mati kau nak turun tangga dari tingkat 19 nak ke tingkat 8....mau masuk sepital aku...

pastu kami bantai gelak kuat2 kat situ...kami sesat...tadi sepatutnya kuar bilik, belok kiri, bukan belok kanan...

aih...macam mana gini...dalam hotel pun bleh sesat, mcm mana kalu kat sarawak? hahaha

pastu berlari2 pulang ke pangkal jalan...

notakaki : kami memang sengal dan senget

4 comments:

Yasminhamid said...

jgn sesat2 lagi.. kalau kat sarawak jenuh nak pulang ke pangkal jln.. hihihi..kawasan besar sgt.

white rose said...

hahahaha...
siannye kau ain...

gune gps...
miahaha...

therosputih said...

kak yasminhamid
hoho...sangat besar sarawak ni...

therosputih said...

white rose
gps? hmmm...tunggu gaji...kwang3