Friday, February 4, 2011

erti kesuntukan masa

Views
hari ni aku belajar tentang ketidaksempatan ruang yang ada atau senang nak sebut, masa dah nak habis...

bila dah nak sampai di penghujung, mcm2 kita nak buat, smpaikan kita penat, lelah mcm baru pas lari 100meter...pecut je kejenya...ati pun dah tak tenteram....

alah....moral of the story yang aku nak smpaikan kat sini...owh...baru kau tau masa itu emas....

notakaki : menghitung masa yang ada

8 comments:

Yasminhamid said...

bila dah jauh nanti lagi la.. menghitung hari...

Cik NurulZaty said...

salam akak ros

ohh. dah nak pergi jauh dah la ni ek??

huu..ala x smpt la akak ckp nk mai kuantan nnt kn..hehe

bile la plak akak nk balik dr sarwak tu akak??

em..nnt leh la blnje zaty kek lapis sarawak plak kan..

:)
btw, thanks for jadi peneman n kawan zaty sntiasa kt blog zaty tu
slalu dpt komen n spport dari akak kn..

mekacih akak..

Hafriz el-Muhammady said...

^_^ masa oh masa..

k_Own said...

kesian cikgu nih. hehehe

gudluck k !

therosputih said...

kak yasminhamid
itulah kak...hitung cuti lak kan...eh eh...belum keje sebok ngan cuti lak...

therosputih said...

zaty
amboi kau...mcm akak takmo online je komen...kalu bulih online, tiap2 masa nak berblog...ekekeke

akak tak suka kek lapis, so, jangan berangan nak kek lapis...hehehe

therosputih said...

Hafriz el-Muhammady
sambung gini plak...emas oh emas...

therosputih said...

k_own
entah, kesian kan kat orang mcm akak ni...ada harapan ke nak jadi cikgu gini...