Tuesday, April 26, 2011

dear follower therosputih sekalian

Views
tak pernah buat entry psl follower therosputih kan? adeh...mintak hampun mintak maap ye wahai follower sekalian...ni entry khas untuk my follower...

terima kasih tak terhingga kerana sudi follow aku di blog therosputih, sesungguhnya jasa kalian memang tak mungkin boleh aku balas sampai bila2...

tapi tak best la aku rasa sebab tak meriah blog nih kalu takde komen2 korang kat mana2 entry aku...rasa mcm tak mengenali korang ngan lebih dekat...

apa kata kalu mulai ari ni, kita saling mengenali antara satu sama lain dengan cara, korang tinggalkan sepatah dua kata kat mana2 entry aku, dan aku pasti akan balas komen korang bila mana aku online...nak tak mcm tu?

hope dapat sambutan dari korang...

notakaki : sambut salam perkenalan dari aku untuk korang...selamat berkenalan dan mengomen...

6 comments:

Cik NurulZaty said...

kak ros.

kak ros merupakan org yg paling banyk komen kt blog zaty tau

thanks..

Yasminhamid said...

akak selalu komen hape?? hihihi..

therosputih said...

zaty
hehe...akak paling banyak mengomen ke? huh...akak suka bagi support kat kawan2 blogger yang lain...

therosputih said...

yasminhamid
hehehe...memang2...time kasih tak terhingga kak...

Cik NurulZaty said...

aah la akak

cbe tgk kt list pengomen tegar

akak duk no 1 gitu..hehe

thanks tau

therosputih said...

zaty
hehehe...tak perasan plak akak first...cayolah...banggo den...

sama2 zaty...saling bermesraan di sini...hehehe