Tuesday, April 19, 2011

tidak keruan

Views
peringatan : entry ini adalah entry meluahkan perasaan, senang cite entry jiwang2

ari ni, 19hb april, bila kira2 pasal tarikh2 ni, aku rasa sedih + syahdu...lamanya aku tak jumpa ngan encek leo...masing2 jauh, masing2 bizi ngan kerja masing2...ya allah ya tuhanku...jauh di sudut ati aku ni, rasa mcm nak je naik flight pegi sana, carik encek leo...tp pada masa yang sama, aku selalu ingatkan diri aku, jangan carik pasal...bukan mudah nak buat mcm tu...sabar2...

S.A.B.A.R.? aku kadang2 sampai satu tahap rasa nyampah dah ngan word tuh, tp sbg umat islam, kita kena jaga iman kita kan, kan ke sabar tu separuh daripada iman kita...jadik, jaga iman, tambah sabar...

aku ngan encek leo, bukan mcm pasangan lain, bukan bleh selalu borak2, bukan bleh selalu kol2, so, lagik sekali...haruslah aku S.A.B.A.R....sume sbb masing2 ada gaya hidup tersendiri, ada lifestyle, aku tak bleh la nak buat ikut gaya aku je kan, kenala consider banyak pihak...

ah....aku rindu sama encek leo sangat2...

orang tak rasa apa yang orang lain rasa, jadi...kepada mulut2 sekalian, kalu korang tak suke aku, apa aku bleh buat, satu je aku mintak...bleh tak jangan ganggu hidup aku...

notakaki : entry merapik, sila abaikan...

2 comments:

k_Own said...

saba kak saba. hehehe. bese ah tuh ? hehehe. sy pun merasai nya juga. hehe

therosputih said...

k_own
kan kan...asik2 kena sabar, asik2 kena sabar, sbb mmg kena sabar pun...

hanya yang merasainya faham...