Monday, April 18, 2011

kantoi dengan students

Views
adeh...semalam, adalah ari aku mencari dan mencari barang2 yang aku perlu sepanjang minggu ini...dah nama pun hujung minggu kan...aku kat sini, terus terang, takdak kawan la beb...sorang2, kawan yang aku ada adalah 3 orang lelaki, adeh...sume nak laki...nak buat mcm mana....

sorang laki tu, mmg coursemate aku, dah memang ngadap muka dia dah sepanjang 4tahun belajar, pastu ngan housemate2 dia sekalik aku borong buat kawan...selalu aku mmg tak pernah kuar berdua ngan dorang la, maksud aku, kalu kuar, mesti borong reramai, kecuali ngan coursemate aku tu, sbb aku mmg dah terbiasa dah sume tu, mmg no hard feeling lah...dah takde perasaan dah...

yang housemate2 dia tu, aku beringat la, sbb tak pernah lepak sgt ngan dorang kan, huhu...hidup ni, ada hati yang perlu dijaga...so, HARUS lah aku beringat bukan...

tapi semalam, tah macam mana, sorang housemate kawan aku ni, dia nak beli mic yang tak pakai wire tu, pe ke nama nya eh, wireless mic eh? entahlah labu, den mano lah roti sangat bondo2 canggih mcm ni, den tau guno je...tgh ari tu aku dah kuar ngan corsemate aku, carik barang, huh...mau beratus habes semalam, beli tu beli nih...adeh...dahla yang mmg dah kering, beli2 sakan mcm tu, terus kontang aku nih...

dah balik umah tu, housemate dia msg aku, suh tunjukkan jalan ngan teman dia beli wireless mic, aku pun bukannya hafal mana pun jalannya, tp bolehla setakat nak carik kan...rehat jap, kuar lagi ngan dia...hajatnya satu je, beli wireless mic, pusing punya pusing...takdak pun...ada satu kedai tu cakap ada jual, tp sayang...dia cakap dah habis stok la plak...frust menonggeng kawan aku yang sorang ni....aih...nak buek camno jang oih....

mana topik psl kantoi nih? heheheh

masa kuar ngan coursemate aku, aku kantoi ngan sorang ustaz sekolah aku, pastu ngan sorang student aku

kuar ngan housemate kawan aku ni, aku gi tempat yang sama ngan coursemate aku tadi, dah mmg2 sah dan kompem lagik...terkantoi ngan ustazah sekolah aku plak, dan yang paling penting....ngan student yang sama aku serempak awal2 tadi....ouch...mati katak aku dibuatnya...hauhauhau

apalah gamaknya dia akan label aku ni kan? hakhakhak...tadi kuar ngan org lain, ni kuar ngan org lain...tapi ingat ye, aku keluar, BUKAN DATING harus diingat BUKAN DATING

notakaki : tempat kecik, pusing2 pun mcm tu jugaklah....go head go stand

2 comments:

k_Own said...

kantoi ape nih cikgu ? hehe

therosputih said...

k_own
kantoi keluar berdua lah dek non...kalu kuar ngan encek leo tak pe lah jugak nak terkantoi ke hape ke...ni kuar ngan org lain, tak best...=(