Sunday, April 10, 2011

meeting marathon style II

Views
sambungan entry semalam, meeting marathon style

jumaat lepas...seawal jam 11.50am lagi aku dah sampai sekolah, hihihi...semangat nak attend meeting kot...

okeh...jom kita menghala ke meeting pertama, MEETING PSK

ada taklimat berkaitan ngan penyediaan ABM ngan modul untuk pelajar, pastu nak kena kumpul bahan sempena ngan majlis yang bakal diadakan...tuptaptuptap....aku tgk jam...aiseh...dah kul 12.15pm, pelan2, aku jumpa ngan ketua panitia, gitau dia aku nak keluar, nak gi LDP, berubah muka dia sbb tak bajet subjek lain ada wat program gak...aku nak buat camno, aku tersepit di tengah2...nasib baik la KP tu okay, dia cakap nnti kalu ada papehal, contact ngan penyelaras PSK petang, aku hangguk2 je....

cepat2 aku keluar meeting, terus ke bilik tempat LDP berlangsung, huh...nasib tak lewat sangat, LDP tu da berlangsung sudah...aku amek port, duduk, layannnnnn...banyak input yang aku dapat, dari sorang guru yang berpengalaman mengajar ABM, banyak bahan yang dia kongsi bersama kami...aku salute ah ngan dia, kagum ngan kesungguhan dia menyediakan bahan, kagum ngan kesungguhan dia mengajar...bagus2...aku suka, kan best kalu aku ada kesungguhan mcm dia...bincang punya bincang tentang cara nak mengajar ABM, maka....tamatlah sudah LDP kali ini...wah...bagus2....tgk jam....sudah pukul 1.00...

nasib baik habis awal...bergegas aku mencarik bilik seni, meeting PSV plak...hoho, smpai2 je, meeting dah start, sume pandang aku pelik sbb aku cungap2 kot masuk bilik tu...hahaha....kaw2 punya lah....meeting meeting meeting....kul 1.45 habis...kul 2 ada kelas plak...adeh....exhausted aku...

siap2 untuk ke kelas plak...ari jumaat ari melukis aku, sbb sume kelas aku kelas seni....prepare bahan awal2, senang la, masuk kelas nanti, melukis terus...seronok2....

so, apa yang aku nak smpaikan kat sini adalah, bagaimana aku mengharungi meeting marathon...hehehehe....paling tak bleh percaya, aku berjaya pergi ke ketiga2 aktiviti di atas, walaupun sedikit cungap2 dan penat....nak buat camno, sape suh jadik cikgu....

notakaki : bukan nak riak, bukan nak berlagak, sekadar mencoret perihal tentang kisah aku di sini....harap maklum....

4 comments:

Enh Ear said...

aduyai.. bertenang ja lah ye...
tak pyh g jogging sminggu

therosputih said...

enhear
bila masa plak aku penah joging nih...ekekekeke

white rose said...

salam...
hai ain, waahhh...makin hebat ye...

ni bukan marathon lagi dah, mcm jet pejuang je...

take care dik

therosputih said...

white rose
salam kak...hebat tak skrg ni? hahahaha

jet pejuang pun jet pejuang je lah kak...