Monday, May 23, 2011

aduhai sayangku cik tenet

Views
bape ari tah aku cuba nak mengakses kan diri dgn klik connect, tapi hampeh...connect laju je, tapi bila bukak google chrome, asyik tak dapek2 je...agak kemenyampahan jugaklah, tapi nak buek camno jang...dah nama pakai berukband, ekau kono jadik beruk la dulu baru laju nak bertenet...

bape ari jugaklah aku tak dapat nak lawat blog member2 yang lain, apatah lagi nak menghupdate....sadis...marah betol aku, dlm pale nih, berat ngan idea2 nak hupdate....smpaikan tak mampu nak hangkat kepala lagi dah...punyalah berat pale ngan idea2 bernas...hakhakhak

notakaki : ngah mempertimbangkan cadangan pasang streamix kat umah, tapi fulus tak bape nak dipertimbangkan


ni pun aku online kat sekolah, bukan mengular ye kawan2 sekalian, tapi aku datang awal utk meeting, sekalik meeting kensel, terus keluarkan lapatopa ngan berukbanda utk bersuka ria dan bercanda...tetttt...end of entry....

2 comments:

s1t1 2uL41k4 said...

nape pulak fulus tak bape nak ada.. gaji sekepuk dah dapat dah kan..

therosputih said...

ika
gaji sekepuk pun, time dapat je sekepuk pastu sup sap sup sap...tinggal hasap sajo...