Thursday, May 5, 2011

aku yang bakal di observe

Views
tak sempat nak hupdate latest stori semalam...sebab pagi2 dah kena gi sekolah, ada latihan unit uniform, ahak...uniform apa? hold dulu lah...nnti2 baru aku stowi, sebab entry ni aku nak cite pe yang bakal aku hadapi hari ni....

minggu lepas, awal2 lagi guru kanan aku mintak jadual, ngan waktu untuk diobserve atau kat sini kami guna panggilan dicerap...adeh...aku mmg dari awal2 ari tu lagi dah bajet, kalu aku nak kena cerap, aku nak satu kelas ni, sebab dorang sangatla sporting tak kureng jugak yang tak sporting tu, tp nak buek camno, den terpakso limah oi

semalam, seharian tetttt tipu jer aku termenung memikiorkan idea apa yang aku nak buat dalam kelas nanti....nak kena libatkan pelajar, pada masa yang sama objektif pengajaran ngan kawalan kelas tip top...menung sana, menung sini...last2, aku bantai tido...ngantok seih....ngan selamba badak nye aku tutup muka, tido jap...mata mmg da tak larat da nak angkat...sempat la lena sekejap, 5minit je kot...bukannya lama mana pun...

bangun pagi ni, rasa cuak la plak...ekekeke....alah...

cakap kat diri sendiri
ain...aku tahu kau boleh buat, kau buat je mcm dalam kelas biasa sebelum ni, kalu itu dah cara kau mengajar, maka gitulah gayanya...tak payah nak pura-pura jadi guru yang bagus sedangkan kau sendiri tahu hakikatnya mcm mana....just be yourself dan buat persediaan...aku tahu kau boleh buat...di mana ada kemahuan di situ ada jalan....ecewah...

notakaki : mode tak stabil kah?

2 comments:

s1t1 2uL41k4 said...

gud luck weh..

therosputih said...

ika
thanks a lot...really need that luck...hehehe