Thursday, May 26, 2011

chrysanthemum tea

Views
aku biasa minum teh ni, chrysanthemum tea, awatla susah bebenor nak mengeja nama teh nih, huh...berbelit jari jemariku menaip...errr...taip guna 2 batang jari pun kecoh ka cik ain? huh...*kantoi

korang mesti dah biasa dah kan ngan air nih, best diminum, tambah2 kalau sejuk2, diminum time panas2, balik keje tuh...perghhhh....sejuk sampai ke usus...bak kata students aku la bila aku belanja dorang air tin...

last week, ada cikgu sesi pagi ni, dia belanja aku air kotak yang aku tak pernah sepanjang2 aku hidup smpaila minggu lepas, aku tgk air kotak ni...
white chrysanthemum tea

errr...tak minum lagi sebab aku ni, jenis yang susah sket nak try something new kalau bukan mmg aku sendiri yang nak try...so, masih ada lagi dlm laci aku ni, nak letak atas meja, kot nnti cikgu tu  terasa plak kan, ye lah, orang da bg, aku plak yang jual mahal...

sebenarnya bukan jual mahal, tp sebab aku selalu minum air masak, takpun bantai nescafe ais kat kantin, tu yang rasa hold dulu lah air kotak nih...

aku kasik can pada pembaca sekalian, mana satu yang menjadi pilihan anda?

notakaki : ari tu usha kat kedai, ada satu lagi jenis chrysanthemum tea, kali ni kotak dia kaler purple...ada berani try? hehehe...aku je y tak berani...

2 comments:

Cik NurulZaty said...

kalo zaty suka yg marigold gak..sbb wrna dia menarik

tpi lawa gak kotak yg drinho tu..
comel! mcm kotak tisu je..hehe

tpi krisantimum tea mmg sedap..zaty pun suke

therosputih said...

zaty
chrysanthemum tea memang the best...akak pun suke yang kaler kuning tuh, meriah semacam je kotak dia...ahaks....