Saturday, May 14, 2011

dapat rm100, aku nak | cabaran minggu 1

Views

uih...bukan sembarangan orang nak bagi duit kat kita kan, dapat2 plak seratus...perghhh...marbelos...kalu lah aku dapat rm100, aku nak....

1. kasut
Fashion Of High Heels Among Woman , advantage and disadvantage of high hills
dapat sepasang yang mcm ni, perghhhhh

dapat stok yang mcm ni pun okay gak...perghhhh

my sister bising semalam bila aku cakap aku nak beli kasut, dia cakap aku ni jelmaan ilmelda marcos...hacait sungguh...

2. soping set make up from ELIANTO

elianto JJ S2!!

 
aku suka eyeliner ngan blusher dia...suke3

3. bawak family makan besar kat steamboat, order tomyam seafood, pastu mcm2 lagi taram dalam tu...pendek kata, makan sampai tobat2 takmo makan steamboat gi dah...


aku tak pernah lagi sempat belanja family aku makan2 sejak bekerja nih, nak buek camno, jauh di perantauan namonyo eh...takpe2, nnti cuti sekolah kekgi, aku balik, kita makan besar wok...

itu je lah the first 3 things yang aku akan buat kalu orang bagi aku rm100 secara tetibe...syiok jugak kan tetibe je dapat duit mcm ni, durian runtuh le katakan...takpun aku selalu sebut, duit tersepak sebab tetibe je dapat duit kan...

dengan rm100 sekarang ni, tak banyak yang bleh dibuat, kadang2 tu, tak lepas pun nak buat bayar bil letrik umah, takpun bil tepon apatah lagi mau soping2 sakan kan....hauuuu...sadis betolla...dulu masa aku kecik2 lu, dengan rm100 tu, mcm2 aku boleh beli, kaset lagu hindustan masa tu kaset jo tu bermacam2 jenis dah dapat beli...indah sungguh masa tu...sekarang ni, nak jumpa kaset pun sosah...hihihi...orang pakai cd je skrg ni cik kak...

owh yer...sebelum aku terlupa, aku nak dgr cite dari aznain ngan ujang apa yang korang akan buat kalu ada korang tetibe je dapat duit rm100...

notakaki : ngah berangan sugardaddy mana la nak kasik aku rm100 sekarang ni...hadoi....nan hado jo lah ekau ni jang!!!

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
semenjak dua menjak datang sini gua lapar..muskil sungguh

therosputih said...

brutalsolo
salam....
aih...lu lapa ke bro, nnti gua belanja lu nak...gua serius ni...