Monday, May 16, 2011

dah boleh mengundi dah dek non sorang nih

Views

uik...ini bukan gambo aku ni, ahaks...ni lah gambar dek non yang sorang nih, dak zaty namenya...sori dek non, akak mencilok gambar ang tanpa mendapatkan kebenaran dari ang......

empunya badan tu ha, yang pakai tudung zebra crossing tu ha, yang comel2 depan tu adik dia, nak ngorat? ngorat akaknya dulu eh...

semalam, 15 mei 2011, genap usia dek non 21's, huhu...bak kata omputeh, green card dah budak ni, bleh buat keputusan sendirik, pendek kata...kalu ang buat keje jahat2, ang dah bleh didakwa kat mahkamah, dah takde juvana2 gi dah...nasihat aku, hati2...ecececece...takdelah...gurau je no...

okeh, serious2....amek mood....mmmmmmm

dear zaty, i wish you
1. maintain gedix2 and comel2 sentiasa
2. maintain the ke'bambam'an yang ado skrg, hakhakhak
3. dimurahkan rezeki, dilimpahkan ngan kesihatan dan dipanjang usia selalu
4. makan kek pisang tu ang ingat sama akak kat sini tau, hukhukhuk
5. stay active ngan blogging2
6. do keep in touch always yo
paling penting
7. tabah2 selalu, everything has the reason, only times will reveal it

lame tak skeaping2 omputeh nih dek non, sejak ngajar budak cina, cakap pun dah jadi ke'cina'an dah, tapi tak pandai cakap cina pun...hah, acanno tuh....

notakaki : kalu ang bace entry nih, cepat2 pm akak kat fb alamat ngan phone ang eh, kalu ang nak tuntut adiah ler....ekekeke

2 comments:

Cik NurulZaty said...

kak ros!! heee

sy baru baca..

thanks...tharu sgt2 ni...huhu

haha.nak kasi adiah btol ke ni???

umah zaty mmg pembuat kek pisang..hee

therosputih said...

zaty
betol2 punya la, bukan cobaan...

nnti singgah pinang, leh la singgah umah ang...

cepat pm fb akak eh...ehehe