Thursday, May 12, 2011

kertas soalan siap!!!

Views
credit to google for this picture
entah brader mana tah ni duk hangkut2 kertas soklan....takpe bang, femes2...


usaha selama beberapa minggu akhirnya sampai ke kemuncak segalanya...hahaha...bangga aku jap...sob sob sob...dengan ini, saya mengucapkan terima kasih ibu bapa saya, adik beradik saya serta peminat2 sekalian yang tak putus2 mendoakan kejayaan saya...errr...menang anugerah ke cik kak? hehehe

usaha selama berminggu2 tu...sobonarnyo eh, buat soalan tu aku amek masa 3hari, hari2 selebihnya tu proses birokrasi, mula2 kena tunjuk kat ketua panitia sesi petang, edit2 mana yang patut, pastu submit kat ketua panitia pagi plak, makan masa bape ari dah kat situ, edit2 lagi, last...kena tunjuk kat guru kanan plak...adeh....so many level wooo...tapi takpalah, aku enjoy gile buat soalan nih, ahaks...

bila dah lulus sume peringkat birokrasi, baru leh ngengade ngan abg rezor suh dia fotostat ikut jumlah pelajar...pastu 2 ari lepas, dah siap...dan semalam, aku dah siap agihkan mengikut kelas, pastu label mengikut kelas, pendek kata, setel sume...tinggal ari ni, aku pi hantar kat bilik kebal...hoho...

notakaki : tak sabar nak tunggu habis exam, sebab lepas tu balikkkk kampungggggg!!!!horeeeyyyy!!!!

2 comments:

CIK FERRA AWW said...

WAH BUAT SOKLAN PEKSE. SIAP SIMPAN KAT BILIK KEBAL.

therosputih said...

ferra
hehe...mestilah kena simpan dalam bilik kebal, rahsia negara tuh...ahaks...

selamat berkenalan...