Tuesday, May 10, 2011

ini bilik aku

Views

inilah bilik aku, perkenalkan semua...kosong je...takdak barang apa...ayat standard aku, "takdak money lagi lah nak beli barang2 nih"

oit oit...tu bukan gambar bilik aku tatkala ini...tu gambar zaman awal2 masuk bilik, pas sapu2, baru loading barang sket2...tu yang sepah tu....ayat cover...hakhakhak

ni plak gambar belakang umah aku, yakni pemandangan utama dari bilik aku....toksah duk larikan pandangan lah mcm2 mana sekalipun, sebab mmg itulah yang akan aku hadapi ari2...

agak2la kan, bape keturunan binatang belaan ada kat dalam tu? hauuuuu

housemate aku cakap, tu hutan yang memang dengan sengaja disimpan, bukan hutan terbiar...kot2 la boleh diwartakan sebagai hutan simpan la kan, bleh la aku amek charge ngan sape2 yang datang nak melawat hutan simpan aku nih....ahaks....hutan tu siap ada kandang hanjing lagik....silap ari bulan, aku buat kandang itik kang...

korang layan video ni, aku kasik korang detail punya view...layannnn...


notakaki : rumahku syurgaku....bilikku sorgaku namanya...

No comments: