Monday, October 15, 2012

baby sedu

Views
alhamdulillah...kalau diikutkan carta, sepatutnya minggu lepas lagi entry macam ni patut aku tulis, tapi disebabkan betapa ceteknya ilmu di dada, maka, awal pagi tadi baru aku perasan yang pergerakan biasa yang aku selalu rasa sedikit berlainan...

actually, daripada minggu lepas lagi aku duk tunggu dan rasa, macam mana rasa bila baby sedu...tunggu punya tunggu, macam tak de je, kalau ada pun, kompemla aku tak rasa kan...

tapi tadi, tengah baring2, aku rasa pergerakan dalam perut...pergerakan yang lembut, dan berulang2 dalam skala jarak yang sama...mula2 confused jugak, biasa kalau dia bergerak, kuat jugak...tp kali ni lembut dan kerap kali...maka, sahla kot itu adalah sedu dia...ekekeke...comel je...

bila diingat2 balik, sebenarnya minggu lepas ada rasa macam ni dah beberapa kali, tapi tulah, aku ingatkan baby gerak2 biasa je...nampaknya, mama baby nak kena buat research lebih sket la...haha...aku kurang membaca sket 2,3 minggu ni, tangan asik dengan mengait nak siapkan order...hmmmm

notakaki : kesian baby sedu-sedu...ke sebab aku selalu nangis? mmmmmm

5 comments:

amani said...

comelnye baby sedu-sedu:-)
kalau baby rock n roll mcm mane ye...
hehe

therosputih said...

amani
hihi...memang comel sebab membayangkan baby yang kecik itu tengah sedu...

kalau rock n roll taktaula macam mana, tapi kalau rolling, huh...turun naik perot ni dibuatnya...

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahahaha....kalau turun naik perut tu tak pa juga.Tapi kalau terpusing ke belakang..hahhahaa..tu betol2 rock n roll tu..

therosputih said...

Cik Azlyzah
setakat ni takdak la lagi pusing ke belakang tuh...seram je kalau dia ligat sangat...aktif bebenor..

Mimie Najib said...

bestnya boleh rasa baby sedu2 time dalam perut..msti comel je kan..hehe