Wednesday, October 24, 2012

mood moody mode

Views
cer bace tajuk entry aku nih banyak banyak banyak kali, agak2 paham tak? kalau paham tuh, maksudnya berjaya la aku menyampaikan apa yang aku nak sampaikan...kalau agak2 tak bape nak sampai, sahlah tuh aku nih tengah bengong...

ntah apa yang tak kena dengan aku ari ni pun aku sendiri heran, rase tak best je manjang....bile dihujani dengan perasan uncomfortable dengan diri sendiri, mula ah aku teringat dekat insan2 tersayang...satu-satu terbayang...pastu, uwaaaaaaaa...ceh...marah kat diri sendiri

ari ni seharian memang tak keruan aku nih, lapar tapi tak rasa nak makan, emngantuk tapi tak rasa nak tido, benci tapi taktau benci kat apa...hadoila....betul2 hari penuh sandiwara la ari ni...nasibla ada komen2 dari rakan2 blogger sekalian yang buat aku tersenyum seketika, okayla tu, terima kasih semua...at least, buat aku lupa wayar apa tah yang tercabut kat badan aku nih...

la ni, rasa pening kepala, tapi bila nak tido, terkedip2 terbuntang plak matanya...adeila...apa aku nak buat ni, bukak blog, tutup blog, bukak blog orang lain plak, bace2, pastu blah...amek benang, amek jarum kait, moh kita mengait sampai tertido...

notakaki : kalau tak tertido jugak, buntu aku dibuatnya nih

4 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

nape ne..macam ade problem je..ke kurang rehat kot.Biase lah tu,kekadang tak de masalah tapi kite rase sume tak kene..
Ape2 pon jage kshatan dear..jaga baby dalam perut tu..hihihihhh

therosputih said...

cik azlyzah
ntahlah cik, taktau apa yang tak kena...errr...apa yang tak kena pun tak tahu, nampak tak masalah dia apa...hahaha

JaSSNaNi said...

Kadang2 mmg kita rasa tak sedap hati.. kadang2 rasa ade je yg tak kena.. kadang2 rasa badan tak selesa.. kuatkan semangat dan terus kan berusaha.. insyaALLAH.. banyak kan zikir..

therosputih said...

jassnani
itulah kan, sume benda rasa tak kena dan tak best, padahal rasa2nya tak buat apa2 yang salah pun...mungkin dugaan hati je kan semaa2...zikir bebanyak halau2 itu setan yang ada...