Wednesday, October 10, 2012

SEGMEN : JOM BLOGWALKING

Views

klik banner kat atas atau di sini untuk join
until 16 oktober 2012

selamat pagi pembaca sekalian...tetibe je pagi ni ngan tak breakfast lagi, tak mandi lagi kantoi tak mandi tapi sempat lagi hupdate blog, sempat lagi join segmen blogger kita yang sorang ni...

aku suka blogwalking dan paling penting, meninggalkan komen di entry2 yang aku terjah...dah jadi satu kewajipandah...so, aku dengan ini tepek jumlah follower yang aku setakat entry ini ditulis...209 orang...


tujuan utama aku join segmen ni, tak lain tak bukan nak menambah jumlah follower, dan menambah jumlah follower yang suka mengomen sama macam aku...kan meriah tu, sambil blogwalking, baca2 entry, pastu tinggalkan komen...kan kan kan...

notakaki : mari kita meriahkan entry2 di sini...

37 comments:

☺털이 소유❤ said...

salam perkenalan.. dari segmen yang sama.. follow me..
http://diaryak.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

Witch Vera said...

Hye2... sy dtg singgah sni.. from segmen yg sama juga ^_^

therosputih said...

☺털이 소유❤
salam perkenalan...

therosputih said...

Witch Vera
time kasih sudi singgah sini...selamat berkenalan...

ctmz said...

salam kenal! dah follow ur cute blog! follow me here k :

http://the-red-heart.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking.html

ctmz said...

salam kenal! dah follow ur cute blog! follow me here k :

http://the-red-heart.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking.html

L@L@milie said...

kita dri segmen yg sama
done follow u :)
http://cheekychoc10.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

Adam Azra said...

Hi, thanks join segmen :)

therosputih said...

ctmz
terima kasih sis...selamat berkenalan...

therosputih said...

L@L@milie
terima kasih follow...selamat terjah menerjah...

therosputih said...

Adam Azra
terima kasih sebab sudi anjur segmen...=)

miela lula said...

dari segmen yang sama. :)

http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

Tengku Puteri said...

singgah dri segmen yg sama... =)

Waney Zainuddin said...

baru baca entry ni. nak join gak la (^_^)

therosputih said...

miela lula
terima kasih kerana sudi singgah...

therosputih said...

Tengku Puteri
terima kasih sudi singgah...selamat berkenalan...=)

therosputih said...

Waney Zainuddin
moh la ramai2 join segmen ni...tak rugi pape pun...=)

Mimie said...

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

singgah dr segmen sama.. :)

therosputih said...

mimie
terima kasih sudi singgah...=)

Dikbi Kamaruddin said...

bee datang naik kereta merah & follow...nak tau?
jom ke blog sy

http://dikbi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by.html

^^eKaTiKaH^^ said...

kite singgah sini dari segmen yg same.. hai hai.. hehe :)

therosputih said...

Dikbi Kamaruddin
terima kasih dear...baru nak tumpang kete merahnya tu...

therosputih said...

^^eKaTiKaH^^
tak tinggalkan link ke, boleh saya singgah awak punya blog juga...

MRS Rongoks said...

dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

therosputih said...

MRS Rongoks
terima kasih dear sudi singgah sini...nak terjah sis jugakla...

mia yusof said...

dari segmen yang same :) sudah follow blog ni ^^

therosputih said...

mia yusof
terima kasih sudi singgah sini...=)

Suara Hati said...

Dari segmen yang sama :)

therosputih said...

suara hati
selamat berkenalan....terima kasih sudi singgah sini...

Dianaa said...

Singgah dari segmen yg sama :)
http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by-adam-azra.html

jemput join GA yg Diana buat
http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

therosputih said...

dianaa
terima kasih singgah sini...dan terima kasih jemput join ga...

bermula disini said...

Done Follow !!
dari segmen yg sama
jom join segmen sy pula ada hadiah menanti anda !!!! TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

therosputih said...

bermula di sini
terima kasih sudi singgah sini...

Delimasari said...

segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen/jom-blogwalking.html

therosputih said...

delimasari
terima kasih sudi singgah sini...

Nyue said...

salam perkenalan dari follower baru..hope sudi singah + follow blog nyue(http://nyueyien.blogspot.com) :)

therosputih said...

nyue
hai follower baru...dah singgah dah tadi your blog, nice...selamat berkenalan yer...