Wednesday, October 10, 2012

penganalisis jenayah kamal affendi hashim sakit AVM

Views


entry asal adalah dari sini

wei...sape tak kenal kamal affendi nih, aku memang peminat tegar dia dari kecik masa first2 aku tengok mhi, masa tu dia jadi tetamu jemputan dan bercerita tentang jenayah...aku tak ingat jenayah apa dah masa tu...tapi first time tengok dia, terus la minat sampai la sekarang...kalau dia yang jadi tetamu dalam mana2 siaran tv yang secara tak kebetulan tertengok, kompem akan aku layan sampai habis sambil tersenyum2 seorang...


tup2 tadi, heboh kat fb mengatakan encik kamal affendi nih tengah sakit sekarang nih...hah...terusla aku google carik2 sakit apa, berdasarkan apa yang aku baca, dia menderita sakit AVM (arteriovenous malformation)...sejauh mana berbelit lidah aku nak menyebutnya, sejauh itulah aku tak tau pape pasal sakit nih...apa yang aku baca, dikatakan sakit ini menyebabkan pesakitnya tidak mampu mengawal pergerakan tangan dan selalu sakit kepala...

beliau berkemungkinan besar akan menjalani pembedahan dan kos yang diperlukan adalah lebih kurang RM40ribu...


sesiapa yang ingin membantu, adalah amat2 diperlukan...

semoga allah mempermudahkan urusannya dan mengurniakan kesihatan yang berpanjangan kepadanya...amin...

notakaki : baru je tengok dia kat tv bape ari lepas dalam siaran ulangan...

2 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Ehhhhh...tadi ade temubual dengan kamal effendi ne kan kat TV1 TV3..tak ingat dah.

therosputih said...

cik azlyzah
aish...nak kena tgk ulangan mhi gini nih...kena tgk apa cite terbaru dia...