Wednesday, October 31, 2012

blog utama therosputih

Views
sejak aktif berblogwalking dan join macam2 jenis segmen nih, tambah2 sekarang ni aku tengah anjurkan SPECIAL GIVEAWAY by therosputih plak, aku banyak dapat feedback dan soalan, mana satu blog utama aku?

hurmmmm...pada yang dah biasa dengan aku, kompem2 dah tahu jawapannya, yang baru nak kenal ni, kesian plak aku...i'm so sorry guys...

kalau korang klik pada profile aku, korang akan lihat macam ni kan


ada 7 links kan...? hmmm...meh sini aku terangkan satu2...

1. 100penulis
dulu aku ada join satu group khas untuk blogger, di sini kami akan berkongsi pelbagai jenis entry dan macam2 jenis berkaitan penulisan di blog...dulu, aktif la jugak, tapi taktau kenapa, sejak tahun 2011, 100penulis ni makin menyepi dan sunyi sehinggalah ari ni...tapi aku masih berharap suatu ari nanti, 100penulis ni kembali meriah macam dulu

jadi, 100penulis ni bukan main blog aku

2. The Blouse Corner
blog ni khusus untuk muslimah mendapatkan koleksi2 blouse, baju labuh atau jubah, one of my blogshop...nak tahu lebih lanjut, boleh klik pada banner the blouse corner di atas...

the blouse corner juga bukan main blog aku, dia lebih kepada tempat soping dan cuci mata mereka yang berkenaan sahaja

3. jual beli crocheted dan tempahan jahit manik
okay, blog ni tempat khusus untuk aku share apa sahaja berkaitan kraf terutama sekali berkaitan seni kait jarum satu atau crochet dan jahitan manik....pun boleh jugak dianggap tempat jual beli hasil kraf aku...aku dapat ramai kenalan dan rakan2 yang sama2 minat mengait, dan ini sangat2lah best dan menyeronokkan...macam2 boleh kita kongsi dan bincangkan...

aku biasa guna trademark jualbelicrocheted untuk blog aku yang nih, kalau aku kait apa2 pun, aku mesti letak tagging jualbelicrocheted itu...nak kata main blog aku, pun bukan jugak...tapi second main blog la...

4. therosputih
last sekali...cer tengok balik gambar nih,
ada 3 jenis blog yang start dengan nama therosputih, persoalannya, mana satu main blog aku? jawapannya adalah, yang hanya ada word therosputih sahaja, yang ada perkataan nukilan, itu tempat jari jemari aku yang tulus mulus comel lote nih mengarang ntah pape ntah yang aku panggil nukilan...yanga da word irama dan lagu tu, tempat aku share lirik lagu dan link lagu yang aku suka...dah nama pun irama dan lagu kan...

jadi, menjawab persoalan blogger2 sekalian, blog utama therosputih adalah www.therosputih.blogspot.com

notakaki : sebab tu lah kalau nak join SPECIAL GIVEAWAY by therosputih, kena tengok betul2 link yang diberi, jangan amek mudah je, dah nama pun syarat wajib penyertaan kan...

aku memang suka menulis dan menulis dan membaca walaupun hasil tulisan aku sangatlah merapu raban

13 comments:

Nyue said...

wahh..ad anjurkan segmen yea...ad kesempatan nyue join k..:)

JaSSNaNi said...

yesss betul... yg ada perkataan THEROSPUTIH sahaja.. dulu saya pun rasa was2 gak.. almaklumlah.. baru kenal therosputih sbb join GA tu.. so skrg udah tau.. :) eheheheh
psstt.. hujan tengah lebat kat KL ni.. sejukkkkkk.. sonok tido camni..

therosputih said...

nyue
jemputlah join...senang je, tak susah mana pun...

therosputih said...

jassnani
hehe...nasib ada ga tu, seronok berblog sekarang...

ujan? bestnye...sini baru je ada letrik, tadi blackout....panas2...

CikNana said...

dulu pening jua..skgn ndak sudah bah..:)biasa sudah..

therosputih said...

ciknana
hehe...nasib la ndak pening sudah, kalu masi pening, ndak tau jugak mo bikin mcm mana lagi...

cik azLyzah⊙.☉ said...

1st kenal blog ne pon kekadang salah masok jugak...hehehe..tp skrang dah biase.so tak de lah smpai tersesat plak..almaklum lah blog yang wajib cik terjah hari2 :))

therosputih said...

cik azlyzah
salah masuk blog takpe lagi, takdelah malu sangat...jangan salah masuk rumah sudahla...ekekeke

aznain said...

hanya follow dua blog tu je, blog utama dengan kedua utama, menarik..

therosputih said...

aznain
terima kasih sudi support saya selama ni...

Intan Akma said...

owh..ade banyak blog rupanya..hebat..hebat.. ;)

therosputih said...

intan akma
nampak sangat kan banyak kecelaruan identiti di situ....hehehe

Mimie Najib said...

rajin mama alia terbit bnyk blog..hehe.. saya pun ada buat camtu juga. blog utama & tuk join2 sgmen, GA je..