Wednesday, October 10, 2012

My Mom's Best 2nd Giveaway

Views

klik banner di atas untuk menyertainya



tengok jam, dah kul 7.30pm lebih, patutla mata pun dah layu semacam je, dah waktu tido aku upenya...tapi sempat lagi nak join GA yang dianjurkan oleh My Mom's Best Blog nih...

saje cuba nasib, mana tahu rezeki untuk si kecil dalam peyot ni sebab hadiah dia ada kena mengena ngan newborn baby...owh baby...jom doakan mama...kuikuikui

notakaki : baby dari tadi lagi duk bergerak2 ni



No comments: