Saturday, October 20, 2012

rezeki di petang hari

Views
kat luar ngah hujan, best ni tido malam ni kalau hujannya sampai ke malam...kalau hujan sekejap je, takdelah beza mana pun malam2 aku...petang2 camni, perot ngah lapar, macam biasa, sambil ngadap laptop, mulut ngunyah, petang ni makan biskut chipsmore original, minum air masak...sehat gile menu petang...

ari tu, aku ada join saje2 dan suke2 satu contest teka2 dekat sini, alkisah, contest ni pasal teka bape kos yang tuan punya blog kena bayar untuk baiki peti sejuk dia yang rosak...nak join senang je, hanya komen bape tekaan kita...maka, aku dengan gelak2 senyum tapi dalam ati doa jugakla supaya menjadi antara yang bertuah...so, mula2 aku taip RM298, tp ntah nape aku tukar jadik RM248...

petang ni, tuan punya penganjur hupdate pasal pemenang contest tu sebab semalam dia dah pi kedai tengok peti sejuk dia....aku bace gitu2 je, yelah, bukan bace sambil kena fokus satu2 macam study nak masuk exam tu kan sebab memang aku tak bajet langsung akan ada nama aku as the winner, but then, aku terkejot la jugak...therosputih...aih...tu bukan nickname aku ke....wah...tak sangka...aku menang upenya...

hahaha...bace sekali lagi entry nya, pastu sambung gelak...but then baru ucap, syukur alhamdulillah...ada rezeki untuk aku rupenya...okay...dah bagi dah details seperti yang direquest...so, kita tunggu dan lihat je lah apa hadiah yang bakal aku terima...

entry asal berkaitan keputusan contest boleh rujuk di sini...

notakaki : ini memang bebetul rezeki baby nih...syukur, alhamdulillah...

18 comments:

Delimasari said...

tahniah

therosputih said...

Delimasari
terima kasih dear...=)

Nana Hashim said...

best la ujan...kt penang ni panas terik je..mlm kang bwu ujan tp kejap je..huhu...btol la tu rezeki baby,,,apa hadiahnye tu?

therosputih said...

nana hashim
taktau lagi apa hadiahnya, katanya mystery...memang misteri sungguh...

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhhhhh...Nanti uplod lah gambo hadiah tu ek.Boleh jugak cik join jelous sekaki..huaahuaahuaa

therosputih said...

Cik Azlyzah
insyaallah, once dah dpt apa hadiahnya, kita tepek gambo hadiah tu ye...

takyahla jeles2, adala tu rezeki masing2 kan...

FaLya said...

wah, tahniah sis...

FaLya said...

kalau hadiahnya duit,kita boleh lah share dua,hee

therosputih said...

Falya
terima kasih dear...

therosputih said...

Falya (lagik sekali)
haha...kompem takleh share dua sebab hadiah dia bukan duit...barang, cuma taktau apa dia...hope gempak2, kete saga flx sebijik ke hape ke kan...syiokkkkk gilerrrr...

MRS Rongoks said...

tahniah! ^^

therosputih said...

mrs rongoks
terima kasih...doa2kanlah rezeki bertambah2 lagi pasni...insyaallah...

FaLya said...

@therosputih : aiseh, melepas lah... haha,klau boleh kereta, sis jdi driver sy dduk blkg lah,hee

therosputih said...

falya
hah...kompem aku takkan dapat kete gini kalau dah ada angan2 gitu...wakaka

cik azLyzah⊙.☉ said...

Okaiiii..cik tungguuuuuuuu...hihihi

therosputih said...

cik azlyzah
menunggu suatu penyeksaan...debor...

Pelangi Senja said...

tahniah sis.. rezeki mama to be..:D

therosputih said...

pelangi senja
masih menanti apakah hadiah misteri yang dimaksudkan itu...