Friday, October 12, 2012

tips dapat duit lebih

Views
1. mintak ngan mak ayah adik kakak abang pakcik makcik dan tak ketinggalan pada yang dah kawin, suami atau isteri

2. belek bawah2 tilam atau dalam sarung bantal bucuk kot2 ada terselit

3. selongkar sume poket2 yang ada dalam beg, handbeg, purse atau wallet dengan harapan adalah barang sekeping dua not merah

4. bodek2 bos atau kawan, mintak direct je...nak duit boleh....sila buat dengan sopan dan penuh ayu sebab takut duit yang dimintak, tapi penyekeh yang dapat

5. rajin berusaha, gambate!!!! buat keje part time seperti tolong makcik kantin basuh pinggan ke, amek upah jahit mata patung mcm yang eun chan buat dalam cite coffee prince

kesimpulan entry ini adalah
aku nak mintak duit lebih ngan korang boleh? aku nak DUIT, bukan penyekeh....agak2 bape ribu korang boleh kasik sama aku?

notakaki : mood susahhati tengok duit bakal melayang sebab nak kena servis major kete...ouwhh....

9 comments:

mekchu said...

ishhh tak baik tau mintak pada FA&MA.. hihihi.. insyaAllah, bisness tu nanti akan bertambah maju.. amin..

~emi~ said...

Baiklah, cik empunya blog...kita nak mintak duet plisssss . Taknak kasi duet, tolong pergi klik iklan kat blog kita pun dah okei..Hihi ^__^

therosputih said...

mekchu
doa2la bebanyak sket ye mekchu, mana tahu berkembang dengan jayanya bisnes yang ado tuh...hikhikhik...

doakan mekchu dan baby sihat2 sokmo menjelang hari2 terakhir nih..hish..due dah dekaaatttttt dah sangat...

therosputih said...

emi
kita yang nak mintak ngan dia, dia plak yang mintak ngan kita...hukhukhuk

cik azLyzah⊙.☉ said...

duaplohpat juta rupiah cukup tak???hahahhaaa

therosputih said...

Cik Azlyzah
alaaaa...duaplohpat hengget laa...senang, takyah convert ke rm lagi dah...hihihihi

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alahhhhh...cik budak tecik lahi.Tak di benarkan pegang duet.Duet yang ade lambang contoh je boleh pegang bebanyak..wahahhaaa

therosputih said...

cik azlyzah
alamak...tak boyeh kawin agi aaa gini gak...budak tecik agi...mane boyeh kawin...main kawin2 boyehla...

Mimie Najib said...

kalau la semudah tu boleh minta kat orang, rmai dah orng buat camtu tnpa keje..hehe