Saturday, July 11, 2009

heppi birthday my bro

Views
110709 - selamat ulang tahun yang ke 26 buat abang kandung aku, dah bertahun2 dah aku tak dpt nak jmpe abg aku on his day, sempena birthday dia, aku nak ckp apa ek...hihihi...jap2...nak susun ayat...

"abe, selamat hari jadi, semoga panjang umur, sihat selalu, murah rezeki, hepi sokmo, and the most important thing, cepat2 la berenti isap rokok tu, rokok tak elok untuk kesihatan, i love you so much, thanks for everything that you've done, no words can thank that, no matter what happen, i'm gonna fully behind you, support you and i always beleive in you, you are my inspiration...love you so much abe, bukan nak bodek abe lebih2 sebab you are the only brother that i have and also my wali to be if anything happen kan...dah mmg i love you...heppi birthday..."

No comments: