Monday, July 6, 2009

hari ni first day kuliah

Views
tengok jadual...hurmmm...kelas start kul 10, ok je lah, kul 10 nnti kite gi je lah, pe susah, cuma skang ni, satu je, boleh ke gi kelas sbb subjek tak key in sume lg, hampeh ah hidup aku sebagai student pada hari pertama sebegini, hushh..keadaan begini bisa melemahkan semangat waja aku (waja ke?..curious2...)...tp, apa2 hal, tidak kan ku bisa menjadikan ini semua sbg alasan aku...hahaha...asal aku pg2 nih? adakah disebabkan semangat lagu juwita citra terindah dr m nasir ni dah meresap dlm jiwa aku?menjadikan aku sedikit biol...oh...tidak2...aku rasa tidak sama sekali sbb aku tau, aku bukan tak biol, aku dah mmg biol...hihihi...tetibe terasa nak kutuk diri sendiri...hahaha

No comments: