Sunday, July 19, 2009

jumpa mak

Views
smlm ckp tak payah jumpa mak, tp ari ni, rasa mcm kejamnye lah hai kalau tak jumpa, bukan selalu mak ada kat sini, nnti ntah bila lagi, adushhh...mcm mana ni, cengcuak la plak tetibe, tak bajet langsung ni, kalau smlm mmg prepare mental ngan fizikal dah ni, ari ni, kata tak jadi kan, sbb tu unprepared...smlm ckp ngan ma, ma suh pakai baju kurung, dak2 ni pun suh pakai baju kurung, haishh...lemah2...bukan ke mana pun, dlm ni je, pakai seluar sudeyyy....ma ckp, "ha, pakaila mcm tu, seluar bawah lutut, baju nampak pusat"...haishhh...seksi no...biasa2 sudah...

disebabkan unprepared, rembat apa y smpai...tshirt itam, tudung itam, seluar sukan, hihihi...

mak tetido, penat drive, borak2 tanya khabar (eh, tak tanya khabar pun)...pastu senyap...masing2 senyap...pastu borak2 benda remeh2 ni, mak bg rambutan kuning ngan merah, bawak dr kampung katanya, hihihi...tp y paling best, pisang salai...wahhh...tak sabar nak ngadap...

"acik sendiri pun jarang mkn pisang salai, lupa dah kewujudan makanan kampung ni sebab byk sgt mknan lain, tak sangka ada org suka, biasa mkn dah ek?"
"saya pun lupa bila last makan, masa kecik2 lu, sebab susah sgt nak jumpa"

No comments: