Wednesday, July 8, 2009

aduh2...takleh nak nafas

Views
naik tangga ke bilik di skyview, tetibe dada rasa sesak, aku abaikan je, sbb mungkin naik tangga banyak kot ari ni, aku abaikan je la, nnti hilang lah tu kan, awal2 tak biasa ngan struktur bangunan tinggi2, tp bila mlm je, iskhhh...asal makin sesak je dada aku ni, nak mati dah ke aku ni, ma ckp, aku banyak minum ais, maybe gak, sbb dua hari berturut2 ni aku asyik beli air asam boi, esok taknak dah beli, sapu2 mnyak angin le kan, rasa lega sket, bleh ah tido walaupun sedikit tak selesa, tapi pastu terjaga gak, sbb dah sakit sangat, kali ni bukan dada y sesak, tp tulang belakang, rasa tak thn sgt sebab rasa mcm ada tulang tusuk tulang belakang atau dgn erti kata lain, rasa mcm tension on my back, aku bangun, pastu duduk tegap, pastu try mengiring, haa....sakit2...mcm mana ni, nnti nak duk dlm kelas boleh ke, kalau nak duduk, takleh tegap sangat, takleh bongkok, mcm mana tu, nak rukuk, perghhh....rasa mcm main tarik tali lak....tegang and sakit....

No comments: