Monday, July 20, 2009

K.A.M.I. lagi

Views
huhu...ni bukan kami the movie ke ape ke, tak berkaitan ngan mana2 kami yang ada, ini kami, geng sengal+sewel+bongek=happening...hahaha...ari tu, kuar ramai2...dah lama tak kuar 4 orang ni, sejak cuti sem ari tu, tak kuar dah, pastu ha..ni baru kuar...melalak 3 jam, smpai haru biru jadinya, suara tak sampai pun balun, nak amek y note tinggi gak, tak kira tak kira...dr mines, ke alamanda, pastu ke kajang...ha...mcm2 pengalaman...nak tau?hihihi...gini kisahnya....

lps kelas, pinjam kete nuar, aku drive smpai mines, awal gile smpai, nasib baik lah tak smpai kitorg tolong bukak kedai kat mines tu, nak gi just k, nak amek y rm15 sejam, tapi tak bukak lagi, posing punye posing dlm TOILET...ape la perangai, sorg2 testing mcm2...jangok2...ngeh3...okeh, dah boleh masuk, alih2, bincang punye bincang dpn kaunter, tak jd amek y rm15 sejam, amek rm38 utk 3 jam, hah?3 jam?amek kau...lepas ni smpai trauma2 tobat taknak masuk da, kuar2 je, sume batuk2..ape la perangai...iskhhh3...

ha, nak gi mana lak ni, oo...linda nak beli kasut, jom cari kasut...hushh...sekali aku jumpe ngan selipar y aku berkenan, wahh...cantiknya...nak beli ke tak nak beli ni...suke ah ngan design dia...
midah : jom kita gi tmpat lain..
ala...midah ni, saje nak wat aku lupa kat selipar tu, tp apa dia midah, gi tmpat lain?jomlah...hihihi

dah, jom balik kolej, jap agi ada org teringin nak gi taman kat putrajaya, rasanya tak sempat dah kot...sampai2 putrajaya, ari dah nak mlm, gi alamanda je, round punya round, aku beli cucuk sanggul...cantik, ada manik2...punya lah bangga dpt beli benda alah tu...kat parking kete, kete takleh bukak ngan dia nye otomatik locker tu, bukak ngan kunci je, dia bunyik2 lak...adush...mcm mana nak balik ni, cepat kol tuan punya kete, hishhh...nuar tak angkat la...mcm mana ni, try2...
akhirnya berjaya masuk dlm kete tanpa sebarang bunyik...

gi anta midah umah kakak dia kat kajang, first time sampai taman sana, apa tah nama nya, linda y bawak kete, kat umah tu, ada 2 ekor kucing shomel y malu2...cumi ngan comel kot nama dia, lupa dah...nak ajak main, tp sume nyorok2...bila kitorg dah nak balik barulah nmpak rupa dorg...apa la hai...

ok lah...balik bilik...gitulah hari kami...mnggu dpn ada agenda apa lak ek...kena tanya pengarah program dulu ah....sape pengarah nye?entahla...balun je...

No comments: