Friday, September 25, 2009

belek2 album

Views
hummm...terpandang gambar nih...
gambar masa form 5, sume muka cam innocent jer...ahaks...

cuba carik mana aku...hakhak...kelakar je bile ingat balik muka masing2 ngan current punye penampilan...giler lain...hikhikhik...(tak habis lagi ni gelak)...

aku bukan apa, sbnrnya ari ni, 250909, ulang tahun kelahiran angah, cube carik mana tuan nyer...hehehe...so, dgn bangganya aku sbg one of her friend, nak jerit kuat2 kat sini, HEPI BIRTHDAY ANGAH!!!...msti dia bangga kan sbb nama dia disebut2 diulang2 kat sini...today is ur day, meh aku famouskan kau ek...hihihi....tak byk sket pun jadilah...

eh3...sblm tu, alang2 dah tunjuk gmbar nih, nak gak aku memfamouskan guru kelas aku, (seperti dalam gmbar)...mana satu guru kelas aku?mestilah y paling cantik dalam ramai2 tu kan...hihihi...perkenalkan, cikgu romlah...dia ni ajar biologi, huh...(subjek y aku kureng gemarr)...cikgu jgn marah saya...hehehe

utk pengetahuan anda, aku sangat tak suke subjek bace2, jadi betapa aku tak suke subjek ni, huh....takleh diungkap dgn kata2...smpaikan ada satu hari ni, after dah lama tinggal alam persekolahan, teringat lak satu ari ni kan, malam tu aku mimpi kena repeat subjek bio, alasan utk aku naik pangkat...aku apa lagi, gabra tahap mentibang laut, sbb aku tak sanggup dah nak ngadap balik, aku ingat lagi ayat aku, "cikgu, saya sanggup belajar subjek add math lagi dari repeat subjek bio ni, cikgu bagi lah saya add math 2 ke add math 3 ke, tp jgnlah biologi cikgu, tolonglah saya cikgu..."pastu aku tersedar...huh...urut dada...nasib baik mimpi jer...ahaks...bila ingat balik, betapa trauma nyer aku dulu belajar bio kan...hihihi...sbnrnya ayat tu, cikgu math aku y cakap, aku pun tak ingat dah mcm mana dia bleh citer psl ayat tu, tp situasi y sama, dia kena belajar apa tah, pastu dia ckp dia rela belajar subjek math y lain dari bagi dia subjek y bace2...

kalu nak citer psl zaman sekolah2 dulu, smpai esok pun belum tentu habis, byk sgt kenangan pahit manis tawar masin...nnti aku citer lah lagi, to be continued dot dot dot...

2 comments:

- jinggo - said...

sukanya tgk gambar2 macam tu - hari ini mesti bermula dari uniform tu kan...........

'ainrahimin said...

bile teringat kenangan lama, nak tergelak pun ada...apalah...kenangan2...