Monday, September 7, 2009

hangat=TERrenew

Views
sbnrnya kalau tak keluar gi mane2 pun, takdelah kisah mana pun, tp kalau ada peluang keluar, hah...itu y saaangat kesah, hihihi...bestla kuar nengok2 org, seronok...semalam, dpt peluang utk keluar, apa lagi...jommm!!!

apa lagi, kalau dah keluar ni, sume benda kita share, masa, journey, pandangan, pengalaman, perasaan, mcm2 lagi lah, jadi seronok keluar...tetibe rase mcm, hangat balik perasaan lain, seperti perasaan gembira, seronok, gelak2...hah, sume TERrenew tanpa kita sedar, kalu dulu gembira gembira gak, seronok seronok gak, gelak2 gelak2 gak (apa punya prasa ayat tah ni)....gembira dulu dah tak sama ngan gembira hari ni, seronok dulu dah tak sama ngan seronok hari ni, gelak2 dulu dah tak sama dah ngan gelak2 hari ni...pendek kata, sume kembali dihangatkan macam menghangatkan makanan utk disantap time sahur....

malas nak explain lebih2, nak ckp mcm ni je, hubungan sesama manusia ni, sebagai contoh ngan kawan ke, jiran sebelah bilik ke, kalau doing the same thing je tiap2 ari, hambar je rasa, but once if we have the oopurtunity to do something else, something new, grab the oppurtunity and you will find how your life will develop a change...trust me, and then we will find that, how wonderful our life is...

notakaki : takde sape nak ajak aku kuar lagi ke?ajaklah aku...hehehe...suke ni ngekor...

No comments: