Saturday, September 12, 2009

org bagi kena amek

Views
huh...penat tuan punyer blog kite puan aniem tu comment kat aku nye lot, beriya suh aku amek ekad raya dia...pelik2...nape tak pos sama aku aniem...!!!kad raya mana boleh amek sendiri, kena tuan punya kad raya tu y bagi, baru best, dapat perasaan mendapat kad raya, hihihi...persoalan skrg ni adalah, mcm mana kita nak bagi kad raya mcm ni kat org?huhu...alah...byk sgt kah songehku? patut ckp mcm ni...

kepada puan aniem dan suami,
terima kasih byk2 tau 'bagi' kad raya ni kat aku, insyaallah kalu diberi kesempatan, akan ku balas kad raya anda yer...hehehe...

notakaki : aku sendiri pun tak sempat nak menyebar kad raya pada teman sekalian...

No comments: