Friday, September 18, 2009

entry khas utk nurulain baharuddin

Views
ain, ni apa y aku teringin sgt nak ckp kat kau...

"kau jangan nangis2 tau, walaupun aku tau mmg sangat sedih, tp kalu buleh tahan, tahanlah, aku takleh ah bace blog kau bile tau kau sedih2, nangis2...aku rase mcm aku nak nangis same2 ngan kau...(nape aku nak nangis gak?sbb aku rasa kau adalah aku, aku adalah kau...)...jadi, jangan nangis...waaaa....hah...tgk...aku pun ngah nangis wei mase tulis nih, sedih bace kisah kau...kisah kau ngan muhaimin, takleh msg2 sgt...hadushhh...ari tu, nak turun seremban, nak jumpa kau, tp tak dpt sbb hjg minggu aku ada kelas ganti, pastu test berderet2...sedih aku sedih...rasa ralat sgt...

semoga kau tabah duk sana, belajar rajin2...always update blog kau, let me know apa y kau buat, share apa y kau rasa....arghhh...air mata ni menghalang aku menaip ngan laju...

aku sedih bile kau ckp kau rindu sgt kat muhaimin, bila muhaimin pun rindu kau, bila kau rindu kat mak kau...waaa...sedih ah ain, janganla bg aku sedih...i just can't stand with all your tears...

ain, jaga diri leklok..."

2 comments:

aiEN said...

waaaaaaa.... ink!!!
laju giler air mate aku bace entry ko nih..
thanx ink sebab faham ape aku rase n same2 nanges utk aku.. ;-( ;-( syg ko sgt! sedehhh tau bile jauhhh.. hmmm... pliz doa kan aku pulih cepat ye ink.. sampai bile aku nak mcm ni kan.. bukan nye dekat malaysia tu.. aku harap bile stat blaja nanti aku ok la kan ink.. harap sgt3.. waaaa... sedehhhhhh gilerrr...

'ainrahimin said...

ala...nnti kau akan pulih, berdasarkan pengalaman, masa menentukan segalanya...sekarang ni, kau just perlukan sedikit masa utk menyesuaikan diri, mana tau, pasni kau dah start belajar, slow2 kau akan ok...kan2...