Tuesday, September 29, 2009

perlu ke tak?

Views
actually...mase survey2 kedai last week, before raya lagi, hatiku terpaut dgn satu beg lapatopa ni...oiii....hati ini sungguh berkenan...tapi harganya membuatku terfikir sejenak...

perlu ke tak...perlu ke tak...nakkkk....hmmmm....

balik, pusing kiri, pusing kanan...mcm tak bape nak boleh tidur je...

takpe2...kalu ada rezeki, beg lapatopa tu pulang bersama2 ku...hihihihi

sekali...
~ain, kitorg nak kuar...
aku : nak gi mana?
~paling dekat lah, nak buka puasa kat luar
aku : hah...puasa?asal tak ckp, nak puasa jugak...nak kuar jugak, tp aku berbaju kurung, korg pakai seluar
~mcm tak biasa kot berbaju kurung
aku : hurmmmm...yelah2...aku membiasakan diri
*
*
aku : aku nak beli beg, aku nak beli beg, aku nak beli beg
~hah...iyer...
*
*
aku : is there any pink colour available?
~not anymore, already finished
aku : ok, i'll take the black one, this one
~ok
*
*
aku : aku beli beg aku beli beg...mcm mana ni
~takpelah
aku : aku beli beg aku beli beg
~hah...iyerrrrr

nak kata cantik sgt tu takdelah, tp taktau...kenapa berkenan sgt, ke sbb dah lama teringin nak beli beg lapatopa....sekali...hah...ni apa ni, dah depan mata dah...

2 comments:

zainul zaki said...

sebab ada keperluan nak letak laptop :D klu saya lg ske beg silang :D

therosputih said...

zainul zaki
haha...ini zaman belajar kat u punya cerita...

prefer bag pack macam ni untuk angkut barang berat2...beg silang, untuk yang ringan2 je...hehe...