Friday, September 25, 2009

bubur pulut hitam

Views

wahhh...ni bukan menu minum petang, tapi oleh dimakan pada bila2 masa janji masih ada dalam periuk, kalau dah habis, tunggulah mood my PAMA beli and buat...bukan senang tau nak mkn bubur ni, sebab
1. jarang2 beli beras pulut hitam
2. my MA takleh mkn manis2 sbb diabetis
3. my PA tak mintak nak makan, setakat anak2 mintak ni, my MA tak jalan sgt nak buat

ni dapat mkn bubur ni pun sebab
1. aku ngengade nak makan tapai beras, sekali my PA beli beras pulut itam, leh buat tapai caampur ngan beras biasa, lagi sedaappp
2. aku ngengade nak makan bubur pulut itam (alang2 ada lebih beras)

hihihi...so, dapatla merasa kan...sedaappp woo...tambah2 my MA y buat, mmg takde org boleh challenge lagi lah setakat ni...bukan nak kata MA org lain buat tak sedap, tp dah mmg anak akan ckp the best cooking in the world dtgnya dari MA sendiri..hurmmmm...nyum3...

notakaki : jemput makan semua...
(saje tulis kecik2 sebab tak bape nak sudi ajak korg sume makan sekali, takut aku takleh makan banyak...kedekut2...)

No comments: