Wednesday, September 9, 2009

saya nak buat kelas ganti

Views
terima kasih la buat doktor vektor y ku teramat2 sayang sbb sgt risau taku2 kami dilanda kerinduan yang sangat mendalam kat dia, smpaikan tak sanggup nak berenggang langsung, tiap2 masa nak ada perjumpaan, meeting time, meeting contact, pendek kata, sume meeting dia nak buat ngan kami selaku pelajar yang sangat dirinduinya....

jadi, kesimpulan berdasakan pemerhatian yang aku dah buat selepas beberapa ketika dan beberapa titis air mata luhur murni ikhlas dari aku, inilah keputusannya...
*
*
jangan terkejut...
*
*
can we make a class for friday, starting from 3 pm upwards?
noooo sir, got class at that time
then, weproceed with class at 5pm, is that alright?
yesss sir
ahh...before that, i want we have class on saturday also, from 10am, can we?
no sir, got koko (cocurriculum)
what...cocoa?
koko sir
ok then, we start our class at 11am for every saturday, is that possible?
yes sir
*
*

aku : ????...pe ke jadahnyer nih, heeeee....

No comments: