Tuesday, December 28, 2010

bn dan pas dalam satu sampul

Views

tajuk hentry ya ampun....kontrobasi tollah...hehehe...den sajo jo nak buek gompak sekali sekalo...jangan marah eh...

sape yang selalu bace entry aku, korang musti tau sape itu white rose, ari tu ada janji ngan dia, nak kait bookmark utk dia, so, inilah dia...


dah selamat pos dah semalam, seperti biasa, pau ayah aku ah suh anta, aku kan duk umah je memanjang...maybe dlm minggu ni smpai kot ke tangan white rose aka mera kembor hei...

sbnrnya dah lama dah plan nak buat, tp disebabkan aku selalu tak dan nak buat, terpaksala bertangguh dan bertangguh...so, smlm, mmg duduk, buat kejap, siap, terus pos...white rose kita ni cikgu, so, cuti sekolah dah nak habis...next week dah buka sekolah...hope akak suka la ek...hasil tangan yang tak seberapa...

ari tu, tanya dia, akak nak request kaler apa, dia cakap suka ati aku lah...so...mmg aku buat suka ati aku le jawabnya...biru n ijau, hahaha...biru tu bn, ijau tu pas...kihkihkih...sesuai la tu ngan tajuk entry...

sape2 perasan, sebelah kanan ni aku ada letak blog aku yang lain, aku ada amek tempahan kait2 aka crochet ngan tempahan manik...so, sape2 yang nak order, lehla belek2 entry kat sini....


notakaki : hope akak white rose suke eh...

6 comments:

white rose said...

huwwwaaaaaaaaaaaa...!!!

seyes ni RASA2 TERHARU ya amat2nya...

i like it...

sukeee sangat2 kaler2 tuh...

ade putih, tandanya SUCI...
ade biru, tandanya KETENANGAN...
ade hijau, tandanya UMAT NABI...

waaahhh...suke2...

thanks yee cik adik kecil molek...

therosputih said...

white rose
betul ni suke? hehehe...baguslah, risau sesangat mase buat nih, takut tak suka...

~sunflower~ said...

seyes jeles ni... hehehehehehehehe
nak jugak... hehehehe

therosputih said...

sunflower
jangan jeles hokeh...dah rojoki dia...wakakaka...

Cma Shiema said...

chumil nye...cik white rose kalu xnk bg cma ekh...:p
kreatip therosputih ni...:p

therosputih said...

cma shiema
takde lah kretip mana...
jangan rebut2 ngan white rose