Thursday, December 16, 2010

dalam sekelip mata

Views
semalam takde entry baru...

nak tau nape?

sebab

semalam semalam nya tu kan, aku over excited, pastu semalam, everything berubah begitu sahaja...ohh tidak....sangat tak suke feeling2 gitu...tak best...=(

hari ni, pepagi lagi bukak laptop, mengadu kat blog...sebab ari ni pun sama jugak, masih lagi rasa tak best...oleh sbb aku tak bape suke hidup dlm keadaan begini, aku nak keluar dari zon nih...tp nak buat mcm mana, wat masa skrg nih, hopeless sket...

encek leo pesan, cubalah bersabar banyak2...dlm hidup ni, dugaan dia laaaagi besar, yang aku dapat ni, ciput je, belum ngadap yang besau2 lagi...

ada kebenaran di situ...jadik,

ain, sila tabahkan diri anda hokeh, tabah tu bukan setakat cakap je tau, buat sekali...

notakaki : TABAH TABAH TABAH TABAH

3 comments:

white rose said...

betul cakap en.leo tu...

BERSABAR, SABAR, SABAR...

SABAR YA SABARIAH...

miahaha...

EnHEar said...

nak like ek...
sabar2..kluar dari comfort zane mmg sudah..
tapi akhir nye tu yang akan wat kita rasa happy

therosputih said...

white rose
akhirnya sabaraiah jugak yang sabar

enhear
comfort zone...hmmm...susah2...