Tuesday, December 28, 2010

jom layan gambar

Views
gambar2 nih aku tertengok kat blog shiemacma, bosan2 tadi, jenjalan la blog mereka yang lain...klik je kat bloglarian, aku pilihla umah mana yang aku berkenan...random jugaklah...dlm random2 tuh, tgk yang menarik, aku share la nagn korang...

layan gambar je la ek...












aku suka tol gambar last nih, tu, gambar monyet tuh...hihihi...

notakaki : malas nak layan mood sedih punya pasal

4 comments:

white rose said...

kekeke...

gambar last tu laa paling besh...

dialog akak...

"hais, depa ni...bikin aku panas ja...dah la tak bagi aku dating, ni nak paksa2 aku duduk sini ja..."


kakakakaka...

therosputih said...

white rose
dialog i plak
"hmmm...mana la dorang ni, janji nak bawak aku ikut dorg...nampak gaya, aku kena tipu la ni...sob sob sob"

░♥si lampu neon♥░ said...

comel and kelakaaa laa

therosputih said...

si lampu neon
comel dan kelakar kan...hehehe...