Monday, December 13, 2010

dah boleh makan nasi

Views
wah...sungguh bahagia apabila selera makan sudah beransur pulih...pagi ni, rasa nak makan nasi, amek sesenduk, nak amek byk2, takut tak habis lak kan, sekalik makan, huih...dah tak rasa loya dah...wahhhh...aku sungguh bahagia...ekekeke

dapat makan nasi tanpa muntah2 pun dah dikira kebahagiaan yang tidak terkata tau, belum lagi dapat makan big apple, hoho...dah lama tak makan donut alien tuh...huh...nnti jumpa big apple, jatuh hukum wajib ke atas aku...hikhikhik

notakaki : nak makan nak makan nak makan

1 comment:

Deqla Manjew said...

ehh entri ni xde yg komen eh... hihi... xpe2.. ni deqla dtg komen.. haha.. ;p